Napsugár Hotel Étterem
A szálloda egy 80 fős étteremmel rendelkezik, mely nyáron kiegészül egy hangulatos terasszal. Jó hírű konyhánkat magyaros ízek jellemzik.
A híres orosházi tányéros vagy egy csésze hűsítő, lágy joghurtos gyümölcsleves, serpenyős libamáj vagy rostlapon sült sajtok mind megtalálhatók kínálatunkban. A Napsugár Hotel éttermében mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő finomságokat. Ezen kívül gasztronómiai különlegességek – nyári grillterasz – is megtalálhatók palettánkban. Az ételek minőségére garancia a 22 éve a szállodában dolgozó Kunos Zoltán konyhafőnök.
A pálinka igazi hungarikum, nálunk a Békési pálinkák legjavát kóstolhatják. A borok kedvelőinek a legjobb hazai borászok által készített italokat kínáljuk. A borlapon a teljesség igénye nélkül megtalálhatók Bock József, Gere Attila, Heimann Zoltán valamint Gál Tibor kiváló borai is.
Előzetes egyeztetés alapján konyhánk bármilyen diétás és speciális étkezést is biztosít. Kérjük érkezése előtt ilyen igényét a szálloda recepcióján jelezni szíveskedjen!
Szállodánkban minden nap változatos és bőséges ebédmenüt kínálunk svédasztalról kedvezményes áron.