Napsugár Hotel Orosháza Gyopárosfürdő


Sok szeretettel üdvözöljük Önt a Napsugár Hotel Orosháza Gyopárosfürdő weboldalán. A Gyopárosi tó és környékének lenyűgöző szépsége, a tó vizének „gyógyító ereje” lassan másfél évszázada csábítja ide a fürdőzni, gyógyulni vágyókat. A történelmi időkre visszatekintő, s a jelenkori fejlesztéseknek köszönhetően Gyopárosfürdő ma a Dél-Alföld, s túlzás nélkül állíthatjuk, az ország egyik kiemelt jelentőségű, a turisták körében rendkívül kedvelt fürdőhelye.

Az Alföld gnapsugarhorelyöngyszemeként emlegetett Gyopárosfürdő egyszerre strand, élményfürdő, gyógyfürdő, sportközpont és szabadvízi programokat kínáló, gyönyörű természeti érték, mely télen-nyáron kiváló kikapcsolódást nyújt felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.

A 2002-ben megépített fedett és fűtött folyosón a Napsugár Hotel Gyopárosfürdő vendégei 1 fürdőköntösben egész évben kényelmesen átsétálhatnak a gyopárosi fürdőbe.

A Napsugár Hotel Gyopárosfürdő éttermében reggelivel, ebéddel és vacsorával várjuk a nálunk megszálló és a szállás nélküli vendégeket is.

Önt is várja a Napugár Hotel Gyopárosfürdő!

Kellemes pihenést és kikapcsolódást kívánunk! Mert nálunk a vendég az első!

Bazsó József & Berta Ferenc
Napsugár Hotel Gyopárosfürdő szállodavezetők

Newsletter
I agree with the Nutzungsbedingungen
OROSHÁZA Időjárása

HOTEL INFORMATION

Check-in ab 14:00 Uhr

Check-out bis 10:00 Uhr

Frühstück von 07:00 bis 10:00 Uhr

Mittagsbuffet von 12:00 bis 15:00 Uhr

Abendessen mit Halbpension von 18:00 bis 21:00 Uhr

WiFi im gesamten Hotel.

Kostenlose geschlossene Parkplätze.