fbpx

Jogi nyilatkozat

A honlap fenntartója: Napsugár Hotel Kft.

Elérhetőség:
Székhely: 5904 Orosháza, Hűvös utca 2-4.
Telefon : +36 68 412 422

Cégjegyzékszám: 04-09-015513
Adószám 28821386-2-04
NTAK regisztrációs szám: SZ21000167
E-mail: info @ napsugarhoteloroshaza.hu
Internet: https://www.napsugarhoteloroshaza.hu

Felelős kiadó: Napsugárhotel Bt.

Szerverüzemeltetés:
Szerverüzemeltető: Tárhely.Eu Kft., Budapest, Ormánság u. 4, 1144, Telefonszám: (06 1) 789 2789
Napsugárhotel Bt. a honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

 A Napsugárhotel Bt. tájékoztatja Önt, hogy a https://www.napsugarhoteloroshaza.hu weboldal böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A Napsugárhotel Bt. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Napsugárhotel Bt. azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

A Napsugárhotel Bt. a https://www.napsugarhoteloroshaza.hu weboldal tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a https://www.napsugarhoteloroshaza.hu weboldal a Napsugárhotel Bt. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik – a Napsugárhotel Bt. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

A Napsugárhotel Bt.fenntartja a jogot, hogy a https://www.napsugarhoteloroshaza.hu weboldalt bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A Napsugárhotel Bt. nem garantálja, hogy a https://www.napsugarhoteloroshaza.hu weboldal hozzáférése folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Napsugárhotel Bt. kifejezetten kizárja.

A Napsugárhotel Bt. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyhez https://www.napsugarhoteloroshaza.hu weboldal kapcsolódhat, vagy amelyekre hivatkozhat.

A weboldallal, annak tartalmával és bármilyen a szolgáltatásunkkal kapcsolatos észrevételét szívesen vesszük, hiszen az Ön megelégedettsége üzletünk sikere!

Nyári üzem GyopárosfürdőParkfürdő nyitás várhatóan 2024 májusában. A tervek szerint pünkösdre már megnyit a fürdő. A kültéri termálmedence egész évben nyitva tart.

OROSHÁZA Időjárása
Newsletter
I agree with the Nutzungsbedingungen

PROJEKTINFORMÁCIÓK

GINOP-4.1.4-19-2021-03822

Komplex energetikai fejlesztés a Napsugár Hotel Kft-nél

Projekt bemutatása. >>>


Társoldalunk a Thermal Hotel Gara

Thermal Hotel Gara FüzesgyarmatHOTEL INFORMATION

Check-in ab 14:00 Uhr

Check-out bis 10:00 Uhr

Frühstück von 07:00 bis 10:00 Uhr

Mittagsbuffet von 12:00 bis 15:00 Uhr

Abendessen mit Halbpension von 18:00 bis 21:00 Uhr

WiFi im gesamten Hotel.

Kostenlose geschlossene Parkplätze.