fbpx

Térkép

Útvonal Hódmezővásárhely felől:

Haladjon a 47-es úton, Debrecen és Békéscsaba felé. Székkutas után, a második lehetőségnél forduljon balra, Orosháza felé. 800 m után, a körforgalomból hajtson ki a második kijáratnál, Gyopárosfürdő irányába. 800 m után forduljon jobbra, a Fasor utcára. A harmadik lehetőségnél forduljon balra; ezen a parkolón át közelíthető meg szállodánk.

Útvonal Szentes felől:

Haladjon Derekegyháza felé, majd Nagymágocsnál forduljon jobbra Orosháza felé A körforgalomból hajtson ki a harmadik kijáratnál, Gyopárosfürdő irányába. 800 m után forduljon jobbra, a Fasor utcára. A harmadik lehetőségnél forduljon balra; ezen a parkolón át közelíthető meg szállodánk.

Útvonal Békéscsaba felől:

Haladjon a 47-es úton Szeged felé. A MOL benzinkútnál lévő körforgalomból hajtson ki a második kijáratnál, Szeged, Szentes felé. 1,8 km után, az útkereszteződésnél haladjon tovább egyenesen, át a vasúti síneken. Az első lehetőségnél forduljon jobbra; ezen a parkolón át közelíthető meg szállodánk.

Nyári üzem GyopárosfürdőParkfürdő nyitás várhatóan 2024 májusában. A tervek szerint pünkösdre már megnyit a fürdő. A kültéri termálmedence egész évben nyitva tart.

OROSHÁZA Időjárása
Newsletter
I agree with the Nutzungsbedingungen

PROJEKTINFORMÁCIÓK

GINOP-4.1.4-19-2021-03822

Komplex energetikai fejlesztés a Napsugár Hotel Kft-nél

Projekt bemutatása. >>>


Társoldalunk a Thermal Hotel Gara

Thermal Hotel Gara FüzesgyarmatHOTEL INFORMATION

Check-in ab 14:00 Uhr

Check-out bis 10:00 Uhr

Frühstück von 07:00 bis 10:00 Uhr

Mittagsbuffet von 12:00 bis 15:00 Uhr

Abendessen mit Halbpension von 18:00 bis 21:00 Uhr

WiFi im gesamten Hotel.

Kostenlose geschlossene Parkplätze.