fbpx

Térkép

Útvonal Hódmezővásárhely felől:

Haladjon a 47-es úton, Debrecen és Békéscsaba felé. Székkutas után, a második lehetőségnél forduljon balra, Orosháza felé. 800 m után, a körforgalomból hajtson ki a második kijáratnál, Gyopárosfürdő irányába. 800 m után forduljon jobbra, a Fasor utcára. A harmadik lehetőségnél forduljon balra; ezen a parkolón át közelíthető meg szállodánk.

Útvonal Szentes felől:

Haladjon Derekegyháza felé, majd Nagymágocsnál forduljon jobbra Orosháza felé A körforgalomból hajtson ki a harmadik kijáratnál, Gyopárosfürdő irányába. 800 m után forduljon jobbra, a Fasor utcára. A harmadik lehetőségnél forduljon balra; ezen a parkolón át közelíthető meg szállodánk.

Útvonal Békéscsaba felől:

Haladjon a 47-es úton Szeged felé. A MOL benzinkútnál lévő körforgalomból hajtson ki a második kijáratnál, Szeged, Szentes felé. 1,8 km után, az útkereszteződésnél haladjon tovább egyenesen, át a vasúti síneken. Az első lehetőségnél forduljon jobbra; ezen a parkolón át közelíthető meg szállodánk.

Nyári üzem GyopárosfürdőParkfürdő nyitás várhatóan 2024 májusában. A tervek szerint pünkösdre már megnyit a fürdő. A kültéri termálmedence egész évben nyitva tart.

OROSHÁZA Időjárása
Hírlevél felíratkozás
Egyetértek a Használati feltételekkel

PROJEKTINFORMÁCIÓK

GINOP-4.1.4-19-2021-03822

Komplex energetikai fejlesztés a Napsugár Hotel Kft-nél

Projekt bemutatása. >>>


Társoldalunk a Thermal Hotel Gara

Thermal Hotel Gara FüzesgyarmatSZÁLLODAI INFORMÁCIÓK

Bejelentkezés 14:00 órától

Kijelentkezés 10:00 óráig

Reggeli 7:00-10:00

Svédasztalos ebéd 12:00- 15:00

Félpanziós vacsora 18:00 - 21:00

WiFi a szálloda teljes területén.

Ingyenes zárt parkoló.