Online szobafoglalás

2021-02-26
2021-02-27

Covid-19 tájékoztatás

2020.11.11

Üzemszünet BEJELENTÉSE 2020.11.11-től 2020.12.11-ig

Kedves Vendégeink!

A Magyar Kormány járványellenes intézkedésével összhangban a Napsugár Hotel 2020.november 11-től 1 hónap időtartamra üzemszünetet rendel el.
Az üzemszünet időszakára eső foglalások vis maior helyzet miatt automatikusan törlődnek, Önöknek ezzel külön teendője nincs. Szeretnénk Önöket megnyugtatni, hogy semmilyen jogcímen nem kérünk a foglalás törlésével összefüggő díjakat.

Az üzemszünet alatt a háttérben dolgozni fogunk, készülve a kormányzati lezárás utáni időszakra . Kérjük, hogy emailen (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) keressenek bennünket, minden leveket megválaszolunk. Ajánlatkéréseiket, foglalásaikat folyamatosan feldolgozzuk, de a jelen helyzetben előfordulhat, hogy kicsit nagyobb átfutási idővel kell számolniuk.2020.11.01.

Kedves Vendégeink!

A Covid-19 második hulláma mindannyiunk életére nagy nyomást gyakorol. Nincs ez másként velünk sem. Szeretnénk Önökkel mindenképp tudatni, hogy a Napsugár Hotel nagy hangsúlyt fektet arra, hogy vendégei maradéktalanul elégedetten távozzanak szállodánkból és biztonságban érezzék magukat egész tartózkodásuk alatt.

Szállodánk a nyári időszakot kihasználva igyekezett felkészülni azokra a kihívásokra, melyek az Önök zavartalan pihenéséhez szükségesek.

Szeretnénk Önökkel megosztani azokat az információkat, melyek foglalásaik során Önökben is felmerülhetnek:
- a közösségi tereket, vendégszobákat és éttermi helységeinket az előírásoknak megfelelően fertőtlenítjük , takarítjuk és gyakran szellőztetjük
- éttermükben ózóngenerátoros légtérfertőtlenítőt helyeztünk el, mely hatását tekintve a belső légtér fertőtlenítéséhez nagyban hozzájárul
- a közösségi terekben a vendégek részére kézfertőtlenítőket helyeztünk ki, melyet megköszönünk ha Ön is használ
- a szállodánkból elérhető Gyopárosfürdő az egyik legjobb hazai fürdőként ismert, ahol a higiénia és fertőtlenítés szintén kiemelt fontossággal bír
- Nemzeti Népegészségügyi Központ tájékoztatása szerint a COVID-19 koronavírus elsődlegesen légúti vírus, amely elsősorban cseppfertőzéssel terjed. A fürdővíz klórozása miatt az elveszíti fertőző képességét.
- a vendégek részére kérésre recepciónk térítésmentesen szájmaszkot biztosít
- szállodánk egyetlen csomagajánlat esetén sem kér Öntől előre előleget
- abban az esetben ha foglalását Ön bármilyen okból lemondani kényszerül, kötbért nem kell fizetnie

Természetesen szállodánk bármilyen felmerülő egyéb kérdésére is készséggel válaszol!

Napsugár Hotel Orosháza
Mert nálunk a vendég az első!
Hírlevél felíratkozás
Egyetértek a Használati feltételekkel
OROSHÁZA Időjárása

SZÁLLODAI INFORMÁCIÓK

Bejelentkezés 14:00 órától

Kijelentkezés 10:00 óráig

Reggeli 7:00-10:00

Svédasztalos ebéd 12:00- 15:00

Félpanziós vacsora 18:00 - 21:00

WiFi a szálloda teljes területén.

Ingyenes zárt parkoló.