Online szobafoglalás

2021-05-10
2021-05-11

  • Kezdőlap
  • Napsugár Hotel
  • Hírek / Aktuális friss információk

2021.05.15-től a A Napsugár Hotel ismét várja vendégeit

NYITÁS INFORMÁCIÓK

A Napsugár  Hotel hosszú üzemszünet után, a vonatkozó előírások betartásával 2021.05.15. naptól ismét várja vendégeit.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az előrejelzések szerint ezen a napon már Gyopárosfürdő is részlegesen üzemel majd. A fürdőnyitás több lépcsőben fog megtörténni 2021.06.11-ig , a teljes fürdőszolgáltatások eléréséig. A teljes ütemterv és az elérhető szolgáltatásokról itt tájékozódhat --> https://napsugarhoteloroshaza.hu/hu/napsugar-hotel/hirek-aktualis-friss-informaciok/138-gyoparosfurdo-tobblepcsos-ujranyitas-majus-15-tol#top

A fürdő teljes megnyitásáig, a részleges fürdőszolgáltatások elérhetősége miatt az időszakra szállodánk további 5% kedvezményt biztosít.mely érvényes a már megrendelt szolgáltatásokra is. A kedvezmény érvényesíthető és összevonható a már egyébként is érvényes és visszaigazolt árakból is.

Nyitási promóciónk kisorsolására jövő héten kerül sor, kérjük figyeljék ezzel kapcsolatos híreinket!

Várjuk ajánlatkéréseiket, foglalásaikat!

Mi az ami miatt érdemes a Napsugárt választania?
🛡️ Foglalását bármikor lemondhatja kötbérmentesen akár az érkezés napján is
💰 Előre fizetés nem szükséges
⭐ Kiváló vendégértékelések
🌊 Közvetlen átjárás a gyopárosi fürdőbe
🍲 Házias és bőséges félpanziós ellátás
📶 WIFI a szálloda teljes területén
💰 Törzsvendég és nyugdíjas kedvezmények
🚗 Ingyenes zárt parkoló
💳 SZÉP kártyát elfogadunk

A nyitási promóció még mindig tart! A helyes megoldók közül a nyitás hetében sorsoljuk ki azt a nyertest, aki megnyeri a 2 fő részére szóló 2 éjszakás félpanziós utalványunkat.

Beküldési link:
https://napsugarhoteloroshaza.hu/hu/promocio-bekuldes#top

A játékszabályzat itt érhető el:
https://napsugarhoteloroshaza.hu/hu/nyitasipromocio-jatekszabalyok#top

☀️Napsugár Hotel Orosháza☀
Mert nálunk a vendég az első 🙂

GYOPÁROSFÜRDŐ - Többlépcsős újranyitás május 15-től

GyopárossfürdőKedves vendégeink! Gyopárosfürdő szolgáltatásai az előrejelzések szerint az alábbi többlépcsős üzemterv szerint vehetők igénybe.

➡️ 2021.Május 15-étől elérhető:
- Fedett gyógymedence
- Kültéri gyógymedence
- Szaunapark
- Wellness masszázs

➡️ Május 18-tól elérhető.:
- Gyógyászat részleges nyitása (bővebb információk hamarosan)

Május 21-től elérhető:
- Élményfürdő terasz medencék
- Élményfürdő zöld csúszda
- Termál Park Kemping
- Csónakkölcsönzés

➡️ Június 1.:
- Uszoda
- Tanmedence

➡️  Június 11. Teljes nyitás:
- Beltéri élményfürdő
- Élményfürdő sárga csúszda
- Torony medence
- Parkfürdő gyerekmedence
- Erdei Faház Kemping

A nyitás a vonatkozó, hatályos és aktuális előírások betartása  mellett fog történni.

Napi ebéd menü a Napsugár Hotelben 2021.04.23-tól

Kedves vendégeink. A járványügyi helyzet előreláthatólag megengedi a vendégek kiszolgálását a teraszokon a hét második felétől. A Napsugár Hotel az intézkedések alapján bejelenti, hogy ha a feltételek lehetővé teszik, akkor 2021.04.23 péntektől az étterem teraszán várja a vendégeket.

2021. 04.23. péntektől svédasztalos napi ebéd menüt kínálunk 1.500,-Ft/fő áron

Szeretnénk jelezni, hogy egyenlőre egyéni, üdülési céllal érkező vendéget nem fogadhatunk, de szállodánkban az üzleti céllal érkező vendégek tartózkodhatnak.

A szálláshelyen az üzleti, gazdasági, továbbá oktatási tevékenység céljából érkező személyeket 2021.04.26 hétfőtől fogadunk. Üzleti céllal érkező vendégeink hétfőtől 9.000,-Ft/fő/éj áron tudnak foglalni, mely ár a reggelit tartalmazza.

Várjuk asztalfoglalásaikat a svédasztalos menü ebédre!

Bármilyen kérdésük esetén szállodánk recepciója 8 és 16 óra között fogadja hívásaikat!

A menüválasztékról hamarosan tájékoztatást adunk! Fontos! Kérjük vegyék fiygelembe, hogy az aktuális járványügyi helyzethez igazodva módosítások előfordulhatnak ! +36 68 412 422

Napsugár Hotel Orosháza
Mert nálunk a vendég az első!

Nyitási 🍀promóció🍀 a Napsugárban

🍀 Nyitási promóció ! Vegyen részt Ön is játékunkban! 🍀
 

Tudjuk, hogy még vannak feltételei a nyitásnak, de mi már nagyon készülünk erre a régóta várt eseményre. A készülődésbe most szeretnénk Önöket is bevonni, ezért készítettünk egy érdekes nyomozós-kvíz játékot.
 
A játékban egy Napsugár Hotellel kapcsolatos kvíz kitöltését várjuk , melyben a helyes kvíz kitöltők között kisorsolunk egy 2 fő részére szóló 2 éjszakás félpanziós utazási utalványt.

A kvíz fő témája szállodánk és szolgáltatásai lesznek, ezért ha szeretne utazást nyerni a Napsugár Hotelbe, érdemes lesz felütni oldalunkat és kicsit alaposabban átböngészni a rajta lévő híreket, csomagokat és szolgáltatásainkat.
 
Ha van egy kis ideje, böngéssze oldalunkat, nyomozzon :)
https://napsugarhoteloroshaza.hu/hu/

A játék szabálya itt érhető el: Nyitási promóció játékszabály.

Vegyenek részt minél többen a játékban, osszák meg ismerőseiknek a játék felhívását!

A megoldásokat itt lehet beküldeni. Megoldás beküldés >>>
 
Lehet, hogy éppen Ön vagy ismerőse lesz a 🍀szerencsés nyertes🍀!

 
#Nyitási promóció #napsugárhoteloroshaza #utalványpromóció

💳 SZÉP kártya 💳 határidőhöz közeledünk


Kedves vendégeink!

A munkáltató által biztosított 💳 SZÉP kártya 💳  felhasználhatósági határidejéhez közeledvén összegyűjtöttünk pár információt, melyek Önöknek is hasznosak lehetnek.

Alapesetben a felhasználhatóság határidejének szabálya, hogy a juttatás évét követő második naptári év május 31-ig kell a folyósított összeget felhasználni.

E szabály szerint a 2019-es jóváírásokat idén május 31-ig használhattuk volna fel, viszont 2021-ben egy módosító szabályzás miatt a keretösszegek május 31 után is felhasználhatók. Fontos lehet, hogy habár a maradványösszegek nem kerülnek visszautalásra a munkáltatókhoz, viszont a  kibocsátó bankok 3%-os díjat fognak terhelni minden hónapban a maradványösszeg után.  

Hogy ne érje Önöket meglepetés, javasoljuk ellenőrizzék a kártyán lévő maradványösszegeket.

💳 OTP SZÉP kártya esetén  itt:
https://magan.szepkartya.otpportalok.hu/egyenleglekerdezes/

💳 MKB SZÉP kártya esetén itt:
https://www.mkbszepkartya.hu/Login.aspx?logintype=munkavallalo

💳 K&H SZÉP Kártya esetén itt:
https://www.kh.hu/napi-penzugyek/bankkartya/szep-kartya

Tudjuk, hogy a mai napig is érvényben lévő utazási korlátozás miatt a SZÉP kártya tulajdonoknak nemigen van választási lehetősége, minthogy kivárjanak, viszont ebben az esetben nem kevés havidíjjal kell számolniuk.

Szeretnénk Önöknek itt is jelezni, hogy a Napsugár Hotelben Önöknek lehetősége van 100%-ban felhasználni a SZÉP kártyán lévő összeget. Szállodánk által kínált szolgáltatásokért mindegyik alszámláról előre fizethet, melyért cserébe 1 évig felhasználható utalványt biztosítunk.

Lehetőségük van arra is, hogy értékvouchert kérjenek a SZÉP kártyáról átutalt összeg értékében. A szállodánk által kiállított utalvány akár több alkalommal is felhasználható a névértékig, tehát nem szükséges azt 1 alkalommal felhasználnia.

Kérjük Önöket,hogy amennyiben a Napsugár Hotel ajánlata elnyerte tetszésüket vagy további kérdéseik lennének, vegyék fel a kapcsolatot emailben értékesítő kollégánkkal. A levélben kérjük adják meg elérhetőségüket, mindenkivel felvesszük a kapcsolatot. ( Email:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

Várjuk kérdéseiket, megkereséseiket!

☀️Napsugár Hotel Orosháza☀️
Mert nálunk a vendég az első!
#gyopárosfürdőhotel #gyopárosfürdőszállás #orosházahotel

⚠️ Üzemszünet BEJELENTÉSE 2021.03.22-ig ⚠️

Kedves Vendégeink!
A Magyar Kormány járványellenes intézkedésével összhangban a Napsugár Hotel ⚠️2021.március 22-ig üzemszünetet⚠️ rendel el.

Az üzemszünet időszakára eső foglalások vis maior helyzet miatt automatikusan törlődnek, Önöknek ezzel külön teendője nincs. Szeretnénk Önöket megnyugtatni, hogy semmilyen jogcímen nem kérünk a foglalás törlésével összefüggő díjakat.

Az üzemszünet alatt a háttérben dolgozni fogunk, készülve a kormányzati lezárás utáni időszakra . Kérjük, hogy emailen (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) keressenek bennünket, minden leveket megválaszolunk. Ajánlatkéréseiket, foglalásaikat folyamatosan feldolgozzuk, de a jelen helyzetben előfordulhat, hogy kicsit nagyobb átfutási idővel kell számolniuk.

Üzemszünet meghosszabbítva 2021.03.01-ig

Kedves Vendégeink!

Várakozásaink ellenére sajnos további 1 hónappal meghosszabbította kormányzatunk a szállodák zárva tartását. A járványügyi korlátozásokat betartva a Napsugár Hotel automatikusan töröl minden 2021. március 1-ig érvényes foglalást. Ennek megfelelően sajnos a 2021.02.19-21. között meghirdetett disznótoros hétvégét is. A korábban jelzett feltételek szerint Önöket semmilyen kár nem érheti, mivel a foglalásokat természetesen kötbér nélkül töröljük.

Köszönjük megértésüket és bízunk benne, hogy szállodánk által hozott döntések csak megerősítik Önöket abban, hogy a jövőben s Napsugár Hotelt érdemes lesz úticélul választaniuk.

Kérjük Önöket, hogyha tehetik egy megosztással segítsék népszerűsíteni tavaszi csomagajánlatainkat!
Elérhető és foglalható tavaszi csomagajánlataink:

Természetesen a továbbiakban is érvényes , hogy az esetleges lemondásnál kötbér nem kerül felszámításra.

Köszönjük!
Napsugár Hotel Orosháza
Mert nálunk a vendég az első

Boldog Újévet kívánunk!


Tisztelt Vendégeink!

Az év utolsó napjához közeledve általában átgondoljuk az év legfontosabb eseményeit, történéseit. Szeretünk ilyenkor fogadalmakat tenni, elhatározni dolgokat.A szilveszteri mulatozással nemcsak, hogy kiereszthetjük a gőzt, hanem a babona szerint  az esti zajkeltéssel és lármázással elűzzük a felhalmozódott gondokat, bajokat is.

Szükségünk is lenne már egy ilyen estére. Ínycsiklandó falatokra, remek boroka, zamatos pezsgőre,kellemes társaságra, zenére, táncra és felhőtlen jókedvre. Mert emberek vagyunk. Keressük egymás társaságát, egyedül, elszigelten nem szeretünk lenni.

Tudjuk azonban, hogy most nagyon figyelnünk kell egymásra és a legdrágább kincsünkre, az egészségre. Ki kell tartanunk még egy kicsit, de ígéretet teszünk Önöknek, hogyha a szabályok megengedik, a Napsugár Hotelben lesz még lehetőség lazításra.

Sok-sok tervünk van az újévre, melyet Önökkel együtt szeretnénk megvalósítani!

Jó egészséget és Boldog Új Esztendőt kívánunk Önöknek a Napsugár Hotel teljes csapata nevében!

Napsugár Hotel Orosháza
Mert nálunk a vendég az első!

Karácsonyi üdvözlet a Napsugár Hoteltől


Kedves Vendégeink!

Engedjék meg, hogy pár gondolattal és Ady Endre soraival kívánjunk Önöknek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket.

Egy régi bölcs mondás úgy tartja, hogy azt látjuk és halljuk meg magunk körül, amit legbelül érzünk. Ha szomorkásak vagyunk, akkor erre irányul figyelmünk, ha pozitívak és barátságosak vagyunk másokkal, akkor egy idő után mindenki azzá válik velünk szemben is. Habár nehéz időket élünk, de bizakodva tekintünk  a jövőbe. Hisszük, hogy közös erővel és összetartással bármin át tudunk lendülni.

Karácsony alkalmából fogadják szeretettel Ady Endre: Karácsonyi Rege című meghitt versét Szabó Gyula előadásában.  (Ide kattintva indítható >>>)

Bízunk benne, hogy hamarosan újra találkozunk a Napsugár Hotelben!

☀️ Napsugár Hotel Orosháza ☀️
Mert nálunk a vendég az első

⚠️ Üzemszünet BEJELENTÉSE 2021.02.01-ig ⚠️

Kedves Vendégeink!
A Magyar Kormány járványellenes intézkedésével összhangban a Napsugár Hotel ⚠️2021.február 1-ig üzemszünetet⚠️ rendel el.
Az üzemszünet időszakára eső foglalások vis maior helyzet miatt automatikusan törlődnek, Önöknek ezzel külön teendője nincs. Szeretnénk Önöket megnyugtatni, hogy semmilyen jogcímen nem kérünk a foglalás törlésével összefüggő díjakat.

Az üzemszünet alatt a háttérben dolgozni fogunk, készülve a kormányzati lezárás utáni időszakra . Kérjük, hogy emailen (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) keressenek bennünket, minden leveket megválaszolunk. Ajánlatkéréseiket, foglalásaikat folyamatosan feldolgozzuk, de a jelen helyzetben előfordulhat, hogy kicsit nagyobb átfutási idővel kell számolniuk.
Hírlevél felíratkozás
Egyetértek a Használati feltételekkel
OROSHÁZA Időjárása

SZÁLLODAI INFORMÁCIÓK

Bejelentkezés 14:00 órától

Kijelentkezés 10:00 óráig

Reggeli 7:00-10:00

Svédasztalos ebéd 12:00- 15:00

Félpanziós vacsora 18:00 - 21:00

WiFi a szálloda teljes területén.

Ingyenes zárt parkoló.