fbpx

Napsugár Hotel Orosháza Gyopárosfürdő


Sok szeretettel üdvözöljük Önt a Napsugár Hotel Orosháza Gyopárosfürdő weboldalán. A Gyopárosi tó és környékének lenyűgöző szépsége, a tó vizének „gyógyító ereje” lassan másfél évszázada csábítja ide a fürdőzni, gyógyulni vágyókat. A történelmi időkre visszatekintő, s a jelenkori fejlesztéseknek köszönhetően Gyopárosfürdő ma a Dél-Alföld, s túlzás nélkül állíthatjuk, az ország egyik kiemelt jelentőségű, a turisták körében rendkívül kedvelt fürdőhelye.

Az Alföld gnapsugarhorelyöngyszemeként emlegetett Gyopárosfürdő egyszerre strand, élményfürdő, gyógyfürdő, sportközpont és szabadvízi programokat kínáló, gyönyörű természeti érték, mely télen-nyáron kiváló kikapcsolódást nyújt felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.

Gyopárosfürdő szállás tekintetében is sokszínű. A napsugár hotel Orosháza vendégszeretetével, moderált áraival igyekszik a vendégek megelégedésére szolgálni.

A 2002-ben megépített fedett és fűtött folyosón a Napsugár Hotel Gyopárosfürdő vendégei 1 fürdőköntösben egész évben kényelmesen átsétálhatnak a gyopárosi fürdőbe.

A Napsugár Hotel Gyopárosfürdő éttermében reggelivel, ebéddel és vacsorával várjuk a nálunk megszálló és a szállás nélküli vendégeket is.

Önt is várja a Napugár Hotel Gyopárosfürdő!

Kellemes pihenést és kikapcsolódást kívánunk! Mert nálunk a vendég az első!Bazsó József & Berta Ferenc
Napsugár Hotel Gyopárosfürdő szállodavezetők

napsugár hotel gyopárosfürdő  | gyopárosfürdő szállás | napsugár hotel orosháza | gyopárosfürdő hotel |orosháza szállás

Nyári üzem GyopárosfürdőParkfürdő nyitás várhatóan 2024 májusában. A tervek szerint pünkösdre már megnyit a fürdő. A kültéri termálmedence egész évben nyitva tart.

OROSHÁZA Időjárása
Hírlevél felíratkozás
Egyetértek a Használati feltételekkel

PROJEKTINFORMÁCIÓK

GINOP-4.1.4-19-2021-03822

Komplex energetikai fejlesztés a Napsugár Hotel Kft-nél

Projekt bemutatása. >>>


Társoldalunk a Thermal Hotel Gara

Thermal Hotel Gara FüzesgyarmatSZÁLLODAI INFORMÁCIÓK

Bejelentkezés 14:00 órától

Kijelentkezés 10:00 óráig

Reggeli 7:00-10:00

Svédasztalos ebéd 12:00- 15:00

Félpanziós vacsora 18:00 - 21:00

WiFi a szálloda teljes területén.

Ingyenes zárt parkoló.