Online szobafoglalás

2021-07-25
2021-07-26

  • Kezdőlap
  • SZÉP kártya határidőhöz közeledünk

💳 SZÉP kártya 💳 határidőhöz közeledünk


Kedves vendégeink!

A munkáltató által biztosított 💳 SZÉP kártya 💳  felhasználhatósági határidejéhez közeledvén összegyűjtöttünk pár információt, melyek Önöknek is hasznosak lehetnek.

Alapesetben a felhasználhatóság határidejének szabálya, hogy a juttatás évét követő második naptári év május 31-ig kell a folyósított összeget felhasználni.

E szabály szerint a 2019-es jóváírásokat idén május 31-ig használhattuk volna fel, viszont 2021-ben egy módosító szabályzás miatt a keretösszegek május 31 után is felhasználhatók. Fontos lehet, hogy habár a maradványösszegek nem kerülnek visszautalásra a munkáltatókhoz, viszont a  kibocsátó bankok 3%-os díjat fognak terhelni minden hónapban a maradványösszeg után.  

Hogy ne érje Önöket meglepetés, javasoljuk ellenőrizzék a kártyán lévő maradványösszegeket.

💳 OTP SZÉP kártya esetén  itt:
https://magan.szepkartya.otpportalok.hu/egyenleglekerdezes/

💳 MKB SZÉP kártya esetén itt:
https://www.mkbszepkartya.hu/Login.aspx?logintype=munkavallalo

💳 K&H SZÉP Kártya esetén itt:
https://www.kh.hu/napi-penzugyek/bankkartya/szep-kartya

Tudjuk, hogy a mai napig is érvényben lévő utazási korlátozás miatt a SZÉP kártya tulajdonoknak nemigen van választási lehetősége, minthogy kivárjanak, viszont ebben az esetben nem kevés havidíjjal kell számolniuk.

Szeretnénk Önöknek itt is jelezni, hogy a Napsugár Hotelben Önöknek lehetősége van 100%-ban felhasználni a SZÉP kártyán lévő összeget. Szállodánk által kínált szolgáltatásokért mindegyik alszámláról előre fizethet, melyért cserébe 1 évig felhasználható utalványt biztosítunk.

Lehetőségük van arra is, hogy értékvouchert kérjenek a SZÉP kártyáról átutalt összeg értékében. A szállodánk által kiállított utalvány akár több alkalommal is felhasználható a névértékig, tehát nem szükséges azt 1 alkalommal felhasználnia.

Kérjük Önöket,hogy amennyiben a Napsugár Hotel ajánlata elnyerte tetszésüket vagy további kérdéseik lennének, vegyék fel a kapcsolatot emailben értékesítő kollégánkkal. A levélben kérjük adják meg elérhetőségüket, mindenkivel felvesszük a kapcsolatot. ( Email:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

Várjuk kérdéseiket, megkereséseiket!

☀️Napsugár Hotel Orosháza☀️
Mert nálunk a vendég az első!
#gyopárosfürdőhotel #gyopárosfürdőszállás #orosházahotel

Hírlevél felíratkozás
Egyetértek a Használati feltételekkel
OROSHÁZA Időjárása

SZÁLLODAI INFORMÁCIÓK

Bejelentkezés 14:00 órától

Kijelentkezés 10:00 óráig

Reggeli 7:00-10:00

Svédasztalos ebéd 12:00- 15:00

Félpanziós vacsora 18:00 - 21:00

WiFi a szálloda teljes területén.

Ingyenes zárt parkoló.