Online szobafoglalás

2021-02-26
2021-02-27

🎃Tökfaragás🎃 szavazás

Kedves Vendégeink!

A hosszú hétvégén fiatalabb szállóvendégeink nem tétlenkedtek. Nagyon örülünk, hogy szállodánk által szervezett kis tökfaragó versenyen sokan bekapcsolódtak az alkotás élményébe.

Büszkén osztjuk meg az elkészült munkákat Önökkel is. A saját véleményünk az, hogy valamilyen szempontból mindegyik különleges. A 🎃tökfaragás🎃 elkészült munkáinak zsűrizésére és értékelésére szeretnénk most Önöket felkérni, megszólítani!

A legtöbb szavazatot elérő munkát egy gyönyörű porcelán ajándékban részesítjük. Szavazzon a legkreatívabb tökre. Várjuk az Ön szavazatát is!

A szavazás menete és szabályai:
A facebook oldalunkra feltöltött sorszámozott munkák bármelyikét ( vagy mindegyikét) lehet like-olni.  Minden egyes like 1 szavazat. Ezen kívül szállodánk honlapján is szerepelnek a munkák, ahol szintén várjuk a szavazást. A honlapon csak 1 tökre lehet szavazatot leadni 1 alkalommal.

A közösségi oldalon és a honlapunkon gyűjtött szavazatokat összesítjük 1 hét múlva, azaz 2020.november 8-án. A legtöbb szavazatot elérő munka nyeri az értékes porcelán ajándékot!

Szavazásra fel! :)

Önnek melyik tetszik?

Szavazás a honlapunkon itt: https://napsugarhoteloroshaza.hu/hu/tokfaragas

Napsugár Hotel Orosháza
Mert nálunk a vendég az első !
Hírlevél felíratkozás
Egyetértek a Használati feltételekkel
OROSHÁZA Időjárása

SZÁLLODAI INFORMÁCIÓK

Bejelentkezés 14:00 órától

Kijelentkezés 10:00 óráig

Reggeli 7:00-10:00

Svédasztalos ebéd 12:00- 15:00

Félpanziós vacsora 18:00 - 21:00

WiFi a szálloda teljes területén.

Ingyenes zárt parkoló.