Online szobafoglalás

2020-12-04
2020-12-05

A 🌞Napsugár Hotel🌞 hamarosan újra kinyit ( 2020.05.08)

Nyitás

Szállodánkat a mostani előrejelzések szerint pár héten belül újra megnyitjuk a vendégek előtt. A várható pontos nyitási időpontról itt webooldalunkon és facebook oldalunkon ( https://www.facebook.com/napsugarhotel/) adunk tájékoztatást.

A 🌊Gyopárosi fürdőkomplexum🌊 előzetes tájékoztatása szerint maga a fürdő várhatóan június 13-án (szombaton) fog megnyitni. A pontos időpont azonban még változhat.

Foglalások-ajánlatkérések az előttünk álló időszakra
-------------------------------------------------------
Azt gondoljuk és abban bízunk, hogy a hazai utazók nagy része a külföldi utazások helyett most inkább a hazai szállodákat fogják keresni. Egy megnövekedett igénnyel számolunk, ezért érdemes lehet már most ( még a nyitás előtt) átgondolni, tanulmányozni a nyári , őszi és téli kínálatainkat. Ez megtehető kényelmesen otthonukból a szálloda honlapján. Bármilyen kérdés esetén tájékoztatást a szokásos módon, emailben tudunk adni. Ami még fontos információ, hogy szállodánk a szállásfoglalásokhoz kapcsolódóan előleget/foglalót nem kér. A foglalás az érkezést megelőző 3 napig kötbér nélkül lemondható vagy módosítható, ezért gyakorlatilag rizikómenetesen foglalhatja le szállását akár már most is !

Böngésszék, nézegessék ajánlatainkat, hamarosan személyesen is találkozhatunk a Napsugár Hotelben!

🌞Napsugár Hotel🌞
Mert nálunk a vendég az első!

Hírlevél felíratkozás
Egyetértek a Használati feltételekkel
OROSHÁZA Időjárása

SZÁLLODAI INFORMÁCIÓK

Bejelentkezés 14:00 órától

Kijelentkezés 10:00 óráig

Reggeli 7:00-10:00

Svédasztalos ebéd 12:00- 15:00

Félpanziós vacsora 18:00 - 21:00

WiFi a szálloda teljes területén.

Ingyenes zárt parkoló.